DE LEKKERSTE LOKALE

BROODJES & GEBAKJES

Harry de Warme Bakker

Heerlen Nobelstraat 46, 6411 EP

Brood! Niet alleen is brood al vijf generaties lang onze passie maar doen we dagelijks ons best om uit de start van uw dag het beste naar boven te halen. Met brood, vlaaien, taart en gebak worden uw smaakpapillen geprikkeld en verrast u tevens uw eigen gasten.Ovenverse producten tegen de hoogst mogelijke kwaliteit is waar we als team voor staan en waar we nooit concessies in doen. Elke dag opnieuw en met steeds hetzelfde enthousiasme, dat is onze filosofie.Niet alleen zijn we al jarenlang bekend in hartje Heerlen, ook grote bedrijven waaronder het APG, CBS, Gemeenten en politie, hotels, campings en supermarkten weten ons voor hun dagelijkse bestelling te vinden.En ook daar zijn we trots op, dat we naast onze vaste klanten ‘uit de straat’ ook grote afnemers mogen bedienen.Waar we ook trots op zijn, is op onze nieuwe zaak in hartje Simpelveld waar u met mooi weer van ons terras gebruik kunt maken en waar we u graag een overheerlijk belegd broodje, een stukje vla of taart en een kop koffie of glas frisdrank serveren.Harry de Warme bakker, voor het beste brood bij u in de buurt!Graag tot ziens in één van onze winkels of bel gerust om uw bestelling door te geven!Jurgen, Hannie en hun team.

Brood! Niet alleen is brood al vijf generaties lang onze passie maar doen we dagelijks ons best om uit de start van uw dag het beste naar boven te halen. Met brood, vlaaien, taart en gebak worden uw smaakpapillen geprikkeld en verrast u tevens uw eigen gasten.

Ovenverse producten tegen de hoogst mogelijke kwaliteit is waar we als team voor staan en waar we nooit concessies in doen. Elke dag opnieuw en met steeds hetzelfde enthousiasme, dat is onze filosofie.

Niet alleen zijn we al jarenlang bekend in hartje Heerlen, ook grote bedrijven waaronder het APG, CBS, Gemeenten en politie, hotels, campings en supermarkten weten ons voor hun dagelijkse bestelling te vinden.

En ook daar zijn we trots op, dat we naast onze vaste klanten ‘uit de straat’ ook grote afnemers mogen bedienen.

Waar we ook trots op zijn, is op onze nieuwe zaak in hartje Simpelveld waar u met mooi weer van ons terras gebruik kunt maken en waar we u graag een overheerlijk belegd broodje, een stukje vla of taart en een kop koffie of glas frisdrank serveren.

Harry de Warme bakker, voor het beste brood bij u in de buurt!

Graag tot ziens in één van onze winkels of bel gerust om uw bestelling door te geven!

Jurgen, Hannie en hun team.

Lees meer

BEKROONDE PRODUCTEN

De volgende producten van deze bakker zijn Bekroond met Goud