Mag ik me even voorstellen: Ik ben Robin Hermans en ben vanaf mijn 14e al werkzaam in het bakkersvak. Eerst als vakantie en zaterdag hulp en vanaf mijn 16eals leerling en gediplomeerd brood en banket bakker. Het bakkers vak zit in mijn genen. Ik kom uit een echt bakkers geslacht. Mijn overgrootvader had een bakkerij in Reuver en ook mijn opa was in zijn jonge jaren bakker. Als klein kind leerde opa me thuis aan het aanrecht al de fijne kneepjes van het vak. Ik ben geboren en getogen in Reuver maar ondanks dat ik niet in Venlo geboren ben heb ik wel degelijk Venloos bloed in mijn aderen. Ik ben de achterkleinzoon van Helena Maria (Leen) Donders, dochter van Peter (Pierke) Donders van de Stalbergweg. Samen met mijn medewerkers staan we voor u klaar met producten die met passie en liefde voor het ambacht dagelijks vers voor u gemaakt worden.
Mag ik me even voorstellen:
Ik ben Robin Hermans en ben vanaf mijn 14e al werkzaam in het bakkersvak. Eerst als vakantie en zaterdag hulp en vanaf mijn 16eals leerling en gediplomeerd brood en banket bakker.
Het bakkers vak zit in mijn genen. Ik kom uit een echt bakkers geslacht. Mijn overgrootvader had een bakkerij in Reuver en ook mijn opa was in zijn jonge jaren bakker. Als klein kind leerde opa me thuis aan het aanrecht al de fijne kneepjes van het vak.
Ik ben geboren en getogen in Reuver maar ondanks dat ik niet in Venlo geboren ben heb ik wel degelijk Venloos bloed in mijn aderen. Ik ben de achterkleinzoon van Helena Maria (Leen) Donders, dochter van Peter (Pierke) Donders van de Stalbergweg.
Samen met mijn medewerkers staan we voor u klaar met producten die met passie en liefde voor het ambacht dagelijks vers voor u gemaakt worden.